Professionele verkeersregelaars (VKR): veilig werken doen we samen

Onze professionele verkeersregelaars (VKR) en motorverkeersregelaars zetten zich in voor de veiligheid van alle weggebruikers, de wegwerkers en een vlotte doorstroming van het verkeer. Bij alles wat wij doen is ons belangrijkste doel het uitsluiten van risico’s, zowel voor ons zelf als voor anderen. Wij werken in veiligheidskleding zonder eigen logo in opdracht van onder meer bouw- en infrabedrijven, evenementenbureaus, gemeenten en collega-verkeersregelaarsbureaus.

Veilig werken doen we samen

Veilig werken doen we samen. Daarom voorzien wij al onze medewerkers van de benodigde PBM’s: een portofoon, lampen en de vereiste veiligheidskleding. Voor aanvang van elke klus voeren wij een Last Minute Risico Analyse uit, waarbij wij aan de hand van een checklist inventariseren of aan alle randvoorwaarden voor veilig werken is voldaan. Al onze VKR’s beschikken over de volgende erkenningen en certificeringen:

  • Landelijke Verkeerspas
  • Generieke Poort Instructie (GPI) Infra
  • VCA

Parkeerbeheer

Parkeerbeheer begint met de indeling van de parkeerplaats. Onze medewerkers zijn specialisten in efficiënte indeling van de beschikbare parkeerruimte, zodat er zo veel mogelijk auto’s geplaatst kunnen worden. Wij delen de parkeerplaats in met een zo goed mogelijke scheiding van komende en gaande auto’s Met kennis en ervaring filteren wij verkeersstromen, waarbij wij onder meer auto’s met parkeerkaart voor mindervaliden en elektrische auto’s naar de daarvoor bestemde plaatsen leiden.

Meer over ons

Crowdmanagement

Met crowdmanagement zorgen wij voor veiligheid en doorstroming van mensenstromen en verkeersstromen. Hiervoor maken wij op voorhand een plan op maat voor de betreffende locatie of het evenement, met onder meer veilige oversteken. Onze medewerkers zijn gastheren en gastvrouwen voor uw bezoekers en vaak het eerste aanspreekpunt. Daarom zijn zij sociaal en communicatief vaardig.

Professionele verkeersregelaars (VKR)

Professionele verkeersregelaars (VKR)

 Traffic Base levert professionele, gekwalificeerde verkeersregelaars voor werk aan de weg, evenementen, parkeerbeheer en crowdmanagement.
 

Evenementen

Bovenstaande diensten leveren wij afzonderlijk of als totaalpakket verkeer en veiligheid voor evenementenorganisaties, zowel de uitvoering als de coördinatie. In dit totaalpakket nemen wij desgewenst ook de complete evenementbeveiliging mee.