Specialisten in beveiliging en toezicht

Als specialist in beveiliging en toezicht werken wij op de ‘grijze’ bevoegdheidspas beveiligers van onze opdrachtgevers.  In hun neutrale, representatieve kleding zonder logo’s zijn onze uitstekend opgeleide en gecertificeerde beveiligers inzetbaar in elke situatie.

Toegangscontrole

Met toegangscontrole van Traffic Base beveiligt u uw medewerkers en eigendommen. Onze beveiligers controleren en beheren de toegang tot uw gehele of een deel van uw bedrijf of terrein. Persoonlijke aanwezigheid maakt uw toegangscontrole flexibel en persoonlijk. Voor uw gasten of bezoekers zijn onze beveiligingsmedewerkers toegangscontrole vaak het eerste aanspreekpunt. Daarom zijn zij representatief en communicatief vaardig, een visitekaartje voor uw organisatie.

Toezicht

Van winkelcentrum tot bedrijfsterrein, van evenement tot recreatiepark, overal is particulier toezicht van Traffic Base inzetbaar. Onze goed opgeleide  beveiligingsmedewerkers zijn representatief en communicatief vaardig. Dankzij hun ervaring voelen zij goed aan waar en wanneer zaken een ongewenst verloop dreigen te nemen. Ze werken oplossingsgericht en weten heel goed wat te doen bij calamiteiten.

Meer over ons

Evenementenbeveiliging

Wij verzorgen uw complete evenementenbeveiliging, zowel de uitvoering als de coördinatie. Desgewenst nemen wij hierin ook de verkeersregelaars, crowdmanagement en parkeerbeheer   mee.

Professionele verkeersregelaars (VKR)

Professionele verkeersregelaars (VKR)

 Traffic Base levert professionele, gekwalificeerde verkeersregelaars voor werk aan de weg, evenementen, parkeerbeheer en crowdmanagement.
 

Brandwachten

Onze representatieve brandwachten zijn gekwalificeerd voor elke situatie waarvoor wettelijk gezien brandwachten vereist zijn, onder meer bij bedrijven en evenementen. Al onze brandwachten zijn ervaren (ex-) brandweermannen en -vrouwen. Vanuit hun professie voeren zij brandpreventiecontroles uit, waarbij zij werkvergunningen, PBM's en de naleving van procedures en voorschriften controleren. Daarnaast weten zij hoe ze een beginnende brand moeten bestrijden, moeten ontruimen en alarmeren. Ook kunnen ze EHBO bieden.

Ja, ik wil werken in de beveiliging bij Traffic Base!