Verkeersmaatregelen: VKM-vakmensen

Traffic Base levert personele diensten op het gebied van verkeersmaatregelen (VKM). Onze vakmensen ondersteunen met uitvoering van verkeersmaatregelen bij werken van infratechniek door heel Nederland. Wij werken logovrij en beschikken over een eigen werkauto met laadbak. Van 1 dag tot langdurige projecten.

Onze VKM-werkzaamheden

Onze VKM-medewerkers zijn gekwalificeerde specialisten in het veilig plaatsen van (tijdelijke) verkeersmaatregelen: omleidingen, afzettingen en rijbaanafsluitingen:

  • tijdelijke en vaste bebording
  • tijdelijke verkeerslichten (VRI’s)
  • rijdende afzettingen & botsabsorbers
  • zicht- & geluidsschermen
  • 2-0 of 2-1 rijbaanafsluitingen bij snelwegwerkzaamheden

Gecertificeerde VKM-vakmensen

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde en erkende certificeringen

  • Medewerker TVM
  • Vakman TVM
  • VCA
Meer over ons

Plaatsen van bebording

Bij het plaatsen van tijdelijke of permanente bebording in het verkeer zorgen onze specialisten ervoor dat de plaatsing voldoet aan alle vereisten als het gaat om afstanden, zichtbaarheid en de plek waar deze worden geplaatst. Hiermee voldoen de bebording aan de geldende wetten en regels, zoals de Wegenverkeerswet (Wvw), het Reglement Verkeersregels & Verkeerstekens (RVV) en de Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens.

Professionele verkeersregelaars (VKR)

Professionele verkeersregelaars (VKR)

 Traffic Base levert professionele, gekwalificeerde verkeersregelaars voor werk aan de weg, evenementen, parkeerbeheer en crowdmanagement.
 

Plaatsen van barriers

Wij plaatsen betonnen en stalen barriers ter bescherming van wegwerkers en weggebruikers bij ongelukken. Bij aanrijdingen keren de barriers de voertuigen. De geleidende keringen zorgen ervoor dat het voertuig veilig tot stand komt.

Plaatsen van geluids- & zichtschermen

Voor het beschermen van omwonenden en bedrijven in de omgeving van infrawerken, plaatsen wij zicht- en geluidsschermen. Door deze schermen weloverwogen te plaatsen, minimaliseren wij voor onze klanten de overlast van werkzaamheden voor de omgeving tot een minimum.