Kom werken in verkeer en veiligheid

Zoek je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, veel sociale contacten en mooi werk in de buitenlucht? Dan is Traffic Base misschien wel op zoek naar jou! Vanwege groei van ons bedrijf zoeken wij regelmatig nieuwe verkeersregelaars, medewerkers verkeersmaatregelen en beveiligers. Het is ook mogelijk om verschillende van deze werkzaamheden te verrichten.

 

Wie zijn wij?

Traffic Base is een familiebedrijf  dat werkzaamheden uitvoert op het gebied van verkeer en veiligheid. Wij zijn een sociaal, persoonlijk en maatschappelijk betrokken werkgever. Heel belangrijk vinden wij dat de sfeer op de werkvloer goed is. Iedereen is bij ons gelijk, ook de werkgever is regelmatig op de werkvloer te vinden omdat wij het belangrijk vinden om te weten wat er speelt. Wij zijn pas tevreden als onze medewerkers en klanten dat zijn.

Wie zoeken wij?

In principe kan iedereen bij ons aan de slag. Het maakt niet uit of je man bent of vrouw of wat je leeftijd of vooropleiding is. Wij zoeken mensen die parttime of fulltime willen werken. Het enige wat wij van jou vragen is dat je een betrouwbare teamspeler bent, 18 jaar of ouder bent, Nederlands spreekt, enthousiast bent en een mooi vak wilt leren. En ben je nog niet zo ervaren, dan zorgen wij ervoor dat je altijd wordt ingedeeld in een team met minstens één ervaren medewerker

 

Meer over ons

Wat hebben wij je te bieden?

Wij zorgen goed voor onze mensen. Daarom werken mensen hier graag en hebben wij opvallend weinig verloop in medewerkers. Voor die mooie baan in de buitenlucht met volop vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je een goed salaris. Reiskosten heb je niet of nauwelijks, want wij verzorgen het vervoer van en naar je werk vanaf een carpoolplaats bij jou in de buurt.

Professionele verkeersregelaars (VKR)

Professionele verkeersregelaars (VKR)

 Traffic Base levert professionele, gekwalificeerde verkeersregelaars voor werk aan de weg, evenementen, parkeerbeheer en crowdmanagement.
 

Opleiding en trainingen

Alle trainingen die je moet volgen en certificaten die je moet halen, krijg je van ons aangeboden. Je kunt al aan de slag na een interne opleiding in slechts 3 dagen. Deze opleiding bestaat uit:

  • praktijkinstructie
  • training werken met hulpmiddelen
  • praktijktraining,
  • agressietraining: agressie voorkomen en omgaan met verbale agressie
  • afsluitend een praktijkexamen 

Ja, ik wil werken bij Traffic Base!